Skovsende Bloggen

Skovsende Bloggen

Om weBLOGgen

Denne Blog er oprettet for at give alle registrerede brugere, (dvs. de brugere, der har en mailkonto under skovsende.dk domænet) mulighed for at komme med betragtninger om "hvad som helst".
For at kunne bruge BLOGgen skal du logge ind med din e-mail adresse og det password, du oprindeligt fik af WEBmaster ved oprettelsen.

Vi er kendt uden for landets grænser

FamilierelationerPosted by Bent Skovsende Thursday, January 15 2009 12:29:23
Selv i Oneonta i staten New York kender de nogle Skovsende'r. se f.eks. her: http://www.thedailystar.com/local/local_story_014040049.html

hvor der bl.a. står:

ä Judi Tait and her father, Viggo Skovsende, who run a farm on state Route 28 near Tunis Lake. The farm was purchased by Skovsende in 1934.
  • Comments(0)//blog.skovsende.dk/#post6

Bloggen

FamilierelationerPosted by Bent Sørensen Monday, February 18 2008 19:23:12
Der er godt nok ikke mange der skriver på bloggen.

  • Comments(0)//blog.skovsende.dk/#post4

Skovsende Blog'en

FamilierelationerPosted by Bent Skovsende Friday, December 01 2006 13:11:05

Hej Alle,

først vil jeg gerne byde Jer velkommen til Familien Skovsendes weblog - en såkaldt BLOG.

Alle kan læse, hvad der skrives, men for at kunne skrive eller kommentere et indlæg, skal du være "Logget ind". Det gøres med din e-mail adresse under skovsende.dk domænet: f.eks. mitnavn@skovsende.dk som brugernavn, og som password (kodeord) skal du anvende det kodeord, du fik fra mig ved oprettelsen af kontoen. Kan du ikke huske det, skal du bare sende en mail til mig, så sender jeg informationer omkring brugernavn og kodeord igen.

smiley
Jeg vil gerne her spørge om der skulle være nogle i Skovsende familien, der kender noget til Wilhelm Skousen (tidligere formand for boldklubben Frem i København og formand for DBU)? På trods af stavemåden i efternavnet mindes jeg, at min far omtalte ham som sin fætter. Så har en eller anden yderligere informationer - så kom "frit frem" og fortæl lidt mere smiley

07.12.2006
Med god hjælp fra Kurt Skovsende er de uddybende informationer, Gedcom filen og Slægtsbogen blevet opdateret med flere "Skovsende'r". I den forbindelse vil jeg lige gøre Jer opmærksom på, at ALLE personer født efter 01.01.1950 IKKE bliver medtaget i den Slægtsbog, der er offentlig tilgængelig. Der kan derfor være "mangler" som rent faktisk optræder i Slægtsbogen, hvortil der kræves brugernavn og password.

Hvis du ikke har brugernavn og password - og har en legitim interesse i "vores" informationer, så skriv til mig - du vil blive overrasket over hvor hurtigt, jeg vender tilbage smiley

10.12.2006
OnLine Slægtstræ
På hjemmesiden har vi - ud over de uddybende informationer - etableret et OnLine Slægtstræ, hvor der vises en række yderligere informationer, f.eks. mærkedage: Hvem har fødselsdag i dag? og så videre. Disse visninger kan tilpasses dine ønsker og behov - så du kan få en oversigt over netop de "hændelser", der er relevante for dig.

OnLine Slægtstræet er baseret på et "gratis" program - der hedder phpGedView. Programmet giver mulighed for, at vise informationerne fra en Gedcom fil på en meget struktureret måde. Gedcom filer er en filtype, de fleste slægtsprogrammer kan eksporterer data til/importere data fra.

I OnLine Slægtstræet er der endvidere en række søgefaciliteter, der gør det muligt at søge på næsten alle mulige og umulige informationstyper - hvilket jo er en del mere end muligheden for at vælge fornavn, som vores Uddybende Informationer har som "søgekriterie".
Du kan også lave din egen Efterkommer-liste eller Anetavle, hvor du tager udgangspunkt i netop din familiegren.

For at kunne få adgang til OnLine Slægtstræet kræves brugernavn og adgangskode.
Du kan enten bruge samme brugernavn og adgangskode, som til de uddybende informationer - eller du kan bestille dit eget brugernavn og adgangskode på OnLine Slægtstræ siden.

Vi håber, at I får glæde af OnLine Slægtstræet og hører meget gerne kommentarer til siderne.

29.01.2007
Det program (phpGedView), der viser OnLine Slægtstræet er nu opdateret, således at de ændringer - I eller jeg selv "lægger ind" i vores Slægtsbog - nu også bliver opdateret i OnLine Slægtstræet.
Det har primært været et problem på indgangsbilledet, hvor nyeste informationer omkring fødsler og lign. ikke blev opdateret - det gør de nu!
smiley

19.02.2007
Uddybende informationer, Slægtsbøgerne samt OnLine Slægtstræet er opdateret efter gennemgang af Kirkebogen fra Sønder Omme. Endvidere er der tilføjet en "mulig" far til Jens "Baggesgård" Christensen, således at først "kendte" forfader formentlig er født 1640 eller tidligere.

  • Comments(0)//blog.skovsende.dk/#post1